Inspiratie Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Aankopers Patrick & Charlotte

Terug naar overzicht

Bij het zoeken naar een huis hebben we eerst zelf de markt verkend. We merkten al gauw dat de huizen waar wij in geïnteresseerd waren vaak al verkocht waren voor ze op Funda werden gezet. Daarom hebben we contact opgenomen met Sandra.

Tijdens een kennismakingsgesprek met Sandra hebben wij onze woonwensen besproken. Zo wist Sandra wat voor soort huis wij zochten. Tijdens dit gesprek vertelde zij ook wat haar meerwaarde in dit traject is. Door haar netwerk is ze goed op de hoogte van woningen die te koop aangeboden gaan worden. Bij een bezichtiging kijkt ze mee naar de staat van de woning. Ze kan ook adviseren bij de onderhandelingen.

De samenwerking voelde vanaf het begin prettig. Sandra hield ons via een Whatsapp groep op de hoogte van mogelijk geschikte woningen. Afspraken voor bezichtigingen waren eenvoudig gemaakt en tijdens de bezichtigingen hielp Sandra ons te letten op details.

Uiteindelijk bleek Sandra’s netwerk zeer waardevol. Ze kreeg een tip over een woning die perfect aansloot bij onze woonwensen, maar die nog nergens te koop aangeboden was. Sandra bracht ons in contact. Omdat er geen verkoopmakelaar betrokken was, hielp Sandra bij het aankoopproces. Door haar deskundigheid hadden wij vertrouwen in de aankoop.

Met de huidige huizenmarkt, waarbij mooie huizen vaak razendsnel verkocht worden, soms voor ze zelfs op Funda hebben gestaan, moet je als geïnteresseerde koper de juiste mensen kennen en een beetje geluk hebben. Sandra kent absoluut de juiste mensen en helpt bij het proces, er komt een hoop bij kijken. En geluk hadden we!