Inspiratie Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Interieurstylist Michelle van HuusvanTruus

Terug naar overzicht

Voor deze editie van onze nieuwsbrief hebben we een Harderwijkse Interieurstyliste aan de mouw getrokken om eens te schrijven over het stylen van je huis. Wellicht interessant voor u als lezer als u net een huis heeft gekocht of juist als je je huis wilt verkopen!

Wat kan een interieurstyliste voor jou betekenen?

Een interieurstylist is iemand die jou kan ondersteunen met de beleving en inrichting van je huis. Denk hierbij aan advies in onder andere kleurgebruik, meubeladvies, woonaccessoires, verlichting en meer. Jouw woonwensen staan centraal en ik help jou om deze op de juiste manier vorm te geven. In elk advies dat ik geef ben jij of zijn jullie het uitgangspunt. Een inrichting moet passen bij wie jij bent.

Een interieur is een weerspiegeling van de mensen die er wonen. De plek waar je jezelf moet kunnen zijn en tot rust moet kunnen komen. Dit is de plek waar je veilig voelt, gezellig samen kunt zijn met anderen en waar ideeën en dromen de ruimte krijgen om tot uiting te komen.

Kleuren zijn hierin heel belangrijk. Kleur bepaald onder andere de sfeer in een ruimte. Lichte en frisse kleuren zorgen bijvoorbeeld voor rust en harmonie. Soms kun je juist door hier een hardere kleur aan toe te voegen een mooi statement maken. Kleur is dus eigenlijk de basis voor alles. En als deze basis goed is dan zul je zien dat er veel mogelijkheden zijn.

Meubelen zijn onmisbaar. Natuurlijk wil je na een lange dag heerlijk op de bank kunnen ploffen en ontspannen. Net zoals een eettafel met een paar goede stoelen waaraan je kunt genieten van mooie gesprekken, goed gezelschap, en lekker eten. Maar hoe plaats je dat nou allemaal in je huis? Misschien denk je zelfs dat er geen ruimte voor is bij jou thuis. En hoe maak je daarin dan de juiste keuzes. Door middel van een tekening op schaal kan het ik jou laten zien.

Woonaccessoires dragen mee aan de sfeer in huis. Je kunt een gevoel in de ruimte versterken en deze personaliseren. Denk aan mooie persoonlijke foto’s of iets persoonlijks dat je ooit hebt gekregen. Dit zijn dingen die iets vertellen over jou. Deze dingen maken het namelijk echt een thuis!

Graag kijk ik samen met jou/jullie naar de mogelijkheden die zijn. Vanuit mijn expertise kan ik helpen en ga ik geen uitdaging uit de weg!

Wie weet tot snel!

Michelle

Michelle: Is een interieurstylist in hart en nieren. Naast het helpen van anderen aan een zo fijn mogelijke woonbeleving is zij altijd actief bezig met interieur en de daarbij horende trends. Op haar website www.huusvantruus.com kun je de leukste interieur gerelateerde blogs kunt vinden. Hier vind je klustips, leuke (budget) tips, interieurinspiratie, heerlijk eten en nog veel meer. Ook kun je haar benaderen voor een persoonlijk advies via het kopje interieurstyling. Michelle werkt veel samen met grote en kleinere bedrijven vanuit haar Instagram account @huusvantruus en heeft zij daarin inmiddels een aardig netwerk op kunnen bouwen.