Inspiratie Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Aankoopmakelaardij Sandra Geerlings
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

NVM Open Huizen Dag 2019 - Neem mijn checklist mee

Terug naar overzicht

Zaterdag 30 maart organiseert de NVM de eerste Open Huizen Dag van 2019. De uitgelezen mogelijkheid om verschillende woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. Sandra Geerlings adviseert u graag voor of na, maar ook tijdens(!) uw bezichtigingen bij de selectie en aankoop van uw droomhuis.

Vrijblijvend

Ieder jaar verzorgt de NVM een Open Huizen Dag. Ook vele woningverkopers in Harderwijk, Ermelo en Zeewolde doen mee. Tijdens deze dag zetten woningen die zich hebben opgegeven hun deuren open voor breed publiek. U kunt zonder afspraak, tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend even binnenkijken. Een mooie kans om in korte tijd meerdere huizen te bekijken en vergelijken.

Aantrekkelijk

Dit jaar is een kijkje bij een van de huizen extra de moeite waard. De woningmarkt zit weer in de lift en in combinatie met lage huizenprijzen en een lage hypotheekrente lijkt het kopen van een woning weer aantrekkelijk geworden. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen in een van de huizen die mee doen aan de Open Huizen Dag op zaterdag 30 maart.

Download eventueel de Checklist Open Huizen Dag om aantekeningen te maken van de bezochte woningen.
Stel vooraf een wensenlijst op, zoals het aantal slaapkamers, afstand woon-werkverkeer, winkels en scholen. Gebruik mijn woonwensenlijst als leidraad zodat u niets vergeet!
Voor de overige tips ga naar mijn website

Wilt u voor of na de Open Huizen Dag een keer met mij klankborden over uw wensen en de geselecteerde woningen, mail of bel me vrijblijvend voor een afspraak. Ik geef u graag advies over een plan van aanpak.

Kijk op www.funda.nl en ontdek welke huizen er allemaal meedoen aan de Open Huizen Dag en stippel uw route uit.