Inspiratie DHVC Vastgoed

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DHVC Vastgoed
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

3D Makelaar in Eindhoven?!

Terug naar overzicht

EINDHOVEN - DHVC vastgoed is de eerste makelaar in Eindhoven die virtuele bezichtigingen aanlevert en één van de eerste in heel Nederland. 

Matterport en Funda

Wij zijn van mening dat Matterport 3Dtours de meest complete beleving van huizen biedt. Er is geen enkele andere leverancier die woningen zo realistisch kan presenteren.

Hoe mooi sommige foto’s, 360graden foto’s of video’s zijn, ze geven geen compleet beeld van een woning. Door middel van de geïntegreerde 3Dview in combinatie met het navigeren door een woning biedt u kopers een perfect beeld van een woning.

Ondanks alle voordelen van Matterport integreert Funda de tours nog niet op hun website. Hieronder de verklaring van Funda.

Gesloten systeem

‘Het is een gesloten systeem’, zegt Peeperkorn. ‘Dat maakt het ingewikkeld om het te integreren in de Funda-site.’ Een ander nadeel voor de makelaar, naast de hoge aanschafprijs, is het zogenaamde subscription model. ‘Hoe vaker iemand het systeem gebruikt, hoe meer hij ervoor moet betalen. We willen makelaars niet op kosten jagen.’

‘Dit is de toekomst’

Desondanks gelooft Peeperkorn dat de manier waarop Matterport huizen van binnen laat zien, de toekomst gaat worden. Om de klant een voorstelling te geven van hoe de woning eruitziet als hij er al woont, kan hij een scan laten maken van eigen meubilair of meubelen uit de winkel. Vervolgens kan hij met deze 3D-plaatjes schuiven om een idee te krijgen van de inrichting.

DHVC Vastgoed

Wil jij graag een voorbeeld zien van deze beelden? Klik dan hier