Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

DIVA Makelaars wenst u een mooi en succesvol 2019!

Terug naar overzicht

Tijdens de jaarwisseling hebben we de champagne en oliebollen ons goed laten smaken en hebben we geproost op een mooi en succesvol 2019. Een jaar waarin DIVA Makelaars haar landelijke netwerk verder wil uitbreiden. Daarom hebben wij een vraag aan u. Wat verwacht u van dit jaar en bent u misschien de makelaar die zich bij ons netwerk gaat aansluiten?

DIVA Makelaars staat voor ‘landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd. Wij zijn een landelijke organisatie, werkend met een voor Nederland nieuw makelaarsconcept. Door het samenbrengen van verschillende partners op het gebied van vastgoedstyling, hypotheken en verzekeringen binnen het DIVA netwerk wordt de klant volledig ontzorgt.

Door de toegenomen vraag en het verder uitbreiden van het landelijk netwerk, is DIVA Makelaars op zoek naar makelaars (minimaal K-RMT) met passie voor mensen en huizen en met een scherp oog voor de wensen van de klant.

DIVA staat voor ‘Ster’, we willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. Iedere DIVA Makelaar is zelfstandig ondernemer en werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt de persoonlijke promotie met maximale ondersteuning vanuit een centrale organisatie.

Bent u al werkzaam als zelfstandig ondernemend makelaar? Dan kan het zijn dat u wordt geconfronteerd met hoge kosten en/of een behoorlijke afdracht. DIVA Makelaars biedt u lagere kosten, een redelijk percentage afdracht en goede ondersteuning. Werkt u in loondienst en wilt u hetzelfde verdienen als uw zelfstandig werkzame collega's? DIVA Makelaars helpt u om een flitsende start met uw eigen makelaardij bedrijf te maken. 

Dus mocht u interesse hebben en meer willen weten wat DIVA Makelaars u te bieden heeft, mail uw CV of LinkedIn profiel naar patriciavaneijk@diva.nl of neem direct contact met ons op via 088 448 31 59. Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl.