Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Reisverzekering meeboeken bij vakantie dure grap!

Terug naar overzicht

Wie online een vakantie boekt en daarbij meteen de (kortlopende) reisverzekering regelt, is meestal veel duurder uit dan met een doorlopende reisverzekering via een verzekeringsadviseur. Dit blijkt uit een vergelijking van reisverzekeringen met annuleringsdekking.

Online reisorganisaties bieden meestal de mogelijkheid om de geboekte reis direct te verzekeren. Het gaat hierbij vrijwel altijd om een kortlopende reisverzekering met een forse premie. Het gemak van direct afsluiten klinkt aanlokkelijk, maar als consument betaal je meer geld dan nodig. In veel gevallen ben je goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering. Op een dure vakantie is een paar honderd euro verschil geen uitzondering. De premies voor de kortlopende polissen via reiswebsites zijn vergeleken met de premies voor doorlopende polissen via tussenpersonen.

De reissom bepaalt de annuleringspremie
Vooral bij duurdere reizen is het premieverschil groot. Dat komt omdat de premie voor de dekking voor annulering wordt berekend als percentage van de totale reissom. Dit is niet het geval bij een doorlopende verzekering.

Doorlopende reisverzekering regelmatig goedkoper
Dus denk goed na voordat u ja zegt tegen een verzekering bij het boeken van uw vakantie. Laat u goed voorlichten en vergelijk de premie met die van ons. De kans is groot dat u geld bespaart door voor ons te kiezen. DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft de mogelijkheid om verschillende verzekeraars voor u te vergelijken en biedt u ondersteuning bij een eventuele schade.

Dus neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 448 31 90 of stuur een mail naar hofstadverzekeringen@diva.nl. Wij kijken dan graag samen met u wat de beste verzekering voor u is en berekenen direct uw voordeel.