Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Samenwerken met DIVA Makelaars

Terug naar overzicht

Makelaar, kantooreigenaar, of vastgoedstyliste? DIVA Makelaars biedt klanten altijd een compleet pakket dankzij haar netwerk van samenwerkingspartners. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuw talent en daarom hebben wij momenteel een aantal vacatures.

DIVA Makelaars is een landelijke organisatie, werkend met een mooi en uniek makelaarsconcept. Met ondersteuning van de branche organisatie VBO benaderen wij op unieke wijze de huizenmarkt in Den Haag en de rest van Nederland. DIVA Makelaars staat voor ‘landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd’.

Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent om ons team verder uit te breiden. Wanneer u zich aansluit bij DIVA Makelaars als makelaar of vastgoedstyliste wordt u zelfstandig ondernemer met daarbij alle voordelen van het netwerk dat DIVA Makelaars u biedt.

Bij DIVA Makelaars maak je onderdeel uit van een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van makelaardij, vastgoedstyling, hypotheken en verzekeringen. Wij bieden zo onze klanten het complete pakket bij verkoop en/of aankoop van de woning.

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren, zelfstandig werkzame ondernemers met aantoonbare kennis en successen in hun vakgebied. Bij DIVA Makelaars werkt ieder onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

Nieuwsgierig geworden en lijkt het u interessant om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars? Kijk dan snel op www.divamakelaars.nl/vacatures of mail patriciavaneijk@diva.nl voor meer informatie.