Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Verhuisplannen? Ervaar het succes van DIVA Makelaars

Terug naar overzicht

DIVA Makelaars geeft u een cadeau voor de Feestdagen! Een nog hogere opbrengst voor uw woning met ons spectaculaire aanbod: Gratis stylingadvies en upgrade van het DIVA marketingpakket!

De avond valt vroeg in en we zien alweer dat de eerste huizen sfeervol oplichten en  'december klaar' worden gemaakt. Toch duurt het nog even voordat de kerst daar is en zullen velen van u nog met hele andere zaken bezig zijn. Zoals bijvoorbeeld het overwegen van de stap om te gaan verkopen.

Al tientallen jaren lang is december de maand waarin de meeste woningen worden verkocht. Dus heeft u verhuisplannen, dan is voor u wellicht nu het moment daar om die plannen te gaan verwezenlijken. DIVA Makelaars kan u hier goed bij helpen.

Maar liefst 98% van onze woningen wordt binnen 1 week na het Open Huis voor de vraagprijs en vaak zelfs ver boven de vraagprijs verkocht! In de vakbladen en op de website van Wie is de beste Makelaar hebben onze klanten hun waardering voor ons uitgesproken. Met 128 beoordelingen is ons gemiddelde rapport cijfer een 9,9! Graag willen wij al onze kopers en verkopers hartelijk bedanken voor het vertrouwen.  

DIVA Makelaars promoot op aantrekkelijke en uitgebreide wijze uw woning via Sociale media. Met Facebook, Twitter en Instagram weten wij ruim 200.000 mensen te bereiken. DIVA Makelaars heeft een zeer actieve marketingstrategie. Adverteert in buurtkranten en magazines, verspreidt flyers van uw woning en start altijd met een Open Huis.

VERKOOP STYLING ADVIES DOOR STYLISTEN! Onze stylisten maken het verschil! Met veel zorg en aandacht maken onze stylisten voor iedere woning een uitgebreide presentatie inclusief plattegrond, 360 graden foto’s, video en een mooie brochure. Door deze optimale presentatie weten wij uw woning in een korte tijd voor een hoge prijs te verkopen.

SPECTACULAIRE AANBIEDING  speciaal voor de volgers van ons kantoor. Vraag nu een gratis waardebepaling aan via de website  of bel 088 448 31 00.  Bij verkoopopname in  november en december ontvangt u een gratis stylingadvies en upgrade van het DIVA marketingpakket.