Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Verkoopplannen? Twijfel niet langer en verkoop nu!

Terug naar overzicht

Doordat er minder woningen zijn dan zoekers en we nog steeds zien dat de huizenprijzen blijven stijgen, is de keuze om het huis te kopen als het aan de eisen voldoet snel gemaakt.

Eerst aankopen, dan verkopen?
Het kopen van een woning terwijl de oude woning nog niet is verkocht, eindigde in de crisisjaren vaak in een nachtmerrie. Woningen bleven soms jaren te koop staan en men was veroordeeld tot het maanden en soms zelf jaren lang betalen van dubbele lasten. Eigenlijk doen mensen dit nu ook liever niet ondanks dat de markt er heel anders uit ziet.  De woning kent vaak al binnen zeer korte tijd een nieuwe eigenaar en gaan verkoop van de oude woning en aankoop van de nieuwe woning naadloos in elkaar over. Dit geldt in ieder geval voor de meeste regio's. In een regio, waar bijvoorbeeld sprake is van leegloop, moet men wat voorzichtiger zijn bij het maken van de keuze om eerst aan te kopen. 

Persoonlijke situatie
Wilt u het liefst eerst een nieuwe woning kopen en daarna de huidige woning verkopen? Dan is uw persoonlijke situatie van belang. Omdat bij aankoop van een nieuwe woning er geld beschikbaar moet zijn om de aankoop te kunnen realiseren, is dit misschien niet voor iedereen weggelegd. Niet voldoende eigen geld op de bank? Dan kan een overbruggingskrediet wellicht een oplossing bieden. 

Aankoopmakelaar
Wilt u graag eerst aankopen en dan uw huidige woning verkopen? Het kan lastig zijn om zelf de onderhandelingen te doen,  ook is het fijn om er zeker van te zijn dat met de deskundigheid van een aankoopmakelaar u geen kat in de zak koopt. En onze makelaars kunnen u goed helpen het maximale uit de onderhandelingen te halen, op basis van uw wensen. DIVA Makelaars helpt u graag hierbij. Lees meer hierover op www.aankoop-garantie.nl 

Onze makelaars geven vrijblijvend advies en kunnen een plan van aanpak maken waarbij tevens de deskundigheid van onze onafhankelijke hypotheekadviseur wordt ingezet.  Neem contact op via 088 448 31 00 of  mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak.