Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Waarom is DIVA Makelaars handig en voordelig bij aankoop van uw nieuwe woning

Terug naar overzicht

Voor wie op dit moment actief op zoek is naar zijn droomhuis, merkt dat hij niet de enige is en ziet met regelmaat het droomhuis voor zijn neus weggekaapt worden. Het aanbod op de woningmarkt is krap. De aankoopmakelaar kan u in de kijker spelen bij de verkoper, waarmee het vinden en ook daadwerkelijk kunnen kopen van uw droomhuis binnen handbereik is. 

De makelaar weet hoe het werkt 
Het kopen van een huis is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Tevens is de woningmarkt krap en daarom is het belangrijk om te weten hoe het aankopen van een woning werkt. Doordat u niet met regelmaat van de klok een woning koopt, is het inhuren van een makelaar bij aankoop erg belangrijk. Naast dat de makelaar u een hoop werk en zorgen uit handen neemt, haalt u veel expertise binnen.  

De makelaar onderhandelt 
U heeft uw droomhuis gezien en wilt graag een bod uitbrengen. Maar wat is de woning waard in de huidige markt? Het is het werk van de makelaar om met zijn kennis van de markt van vandaag een waardebepaling te kunnen doen en goed voor u te onderhandelen. Een aankoopmakelaar kan u dus veel geld besparen.  

De makelaar is bekend met de huidige markt 
Het zoeken van een woning doet u veelal via het internet. Veel mensen kijken op Funda en weten niet dat veel van de te koop staande huizen hier helemaal niet worden aangeboden.  Daarnaast staan op Funda veel woningen die reeds zijn verkocht. De makelaar heeft door zijn kennis van de markt en door zijn netwerk veel meer zicht op woningen die nieuw in de verkoop zijn gekomen.  
Ook kan de makelaar een beroep doen op hypotheek adviseurs, bouwkundig keurders, taxateurs, aannemers of andere specialisten die u kunnen adviseren bij aankoop van een woning.  

DIVA Makelaars helpt u graag bij aankoop van uw nieuwe woning en verkoop van uw huidige woning. Informeer nu en kom in aanmerking voor een aanzienlijke combinatiekorting.  

In het kort uw voordelen om DIVA Makelaars als u aankoopmakelaar in te schakelen: 
• Als uw aankoopmakelaar hebben wij kennis van de huidige woningmarkt en ervaring in onderhandelen; 
• Wij behoeden u voor het kopen van een ‘kat in de zak’; 
• Onze makelaars zijn niet emotioneel betrokken en blijven zakelijk en daardoor een goede onderhandelingspositie; 
• Administratief en juridisch werk wordt uit handen genomen. 

Onze makelaars geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Neem contact met ons kantoor via 088 – 448 31 00 of mail info@diva.nl