Inspiratie DIVA Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van DIVA Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Wie volgt?

Terug naar overzicht

M.i.v. november starten er twee nieuwe makelaars onder de vlag van DIVA Makelaars. Wie dit zijn blijft nog even een verrassing. 

Wilt u ook meer omzet, meer faciliteiten en lagere kosten als zelfstandig makelaar? Reageer dan snel en mogelijk kunt u ook nog in november starten.

DIVA Makelaars staat voor ‘landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd. Wij zijn een landelijke organisatie, werkend met een voor Nederland nieuw makelaarsconcept. Door het samenbrengen van verschillende partners op het gebied van vastgoedstyling, hypotheken en verzekeringen binnen het DIVA netwerk wordt de klant volledig ontzorgt.

Door de toegenomen vraag en het verder uitbreiden van het landelijk netwerk, is DIVA Makelaars op zoek naar makelaars (minimaal K-RMT) met passie voor mensen en huizen en met een scherp oog voor de wensen van de klant.

DIVA staat voor ‘Ster’, we willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. Iedere DIVA Makelaar is zelfstandig ondernemer en werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt de persoonlijke promotie met maximale ondersteuning vanuit een centrale organisatie.

Bent u al werkzaam als zelfstandig ondernemend makelaar? Dan kan het zijn dat u wordt geconfronteerd met hoge kosten en/of een behoorlijke afdracht. DIVA Makelaars biedt u lagere kosten, een redelijk percentage afdracht en goede ondersteuning. Werkt u in loondienst en wilt u hetzelfde verdienen als uw zelfstandig werkzame collega's? DIVA Makelaars helpt u om een flitsende start met uw eigen makelaardij bedrijf te maken. 

Kijk voor meer informatie op www.kiezenvoordiva.nl  of bel Armin Streekstra 088-4483160 voor meer informatie.