Op Lees-Meer.nl vind je de content rondom wonen en lifestyle. Voor jou op maat verzameld!
Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van
Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

2 t/m 7 oktober vt wonen&design beurs Amsterdam

Terug naar overzicht

Zoals ieder jaar vindt ook dit jaar weer de vt wonen&design beurs plaats in de Rai in Amsterdam. Dit jaar kunnen de bezoekers er terecht van dinsdag 2 oktober tot zondag 7 oktober om inspiratie op te doen voor de verbouwing en inrichting van de woning.

Droomhuis

Het succes van de vt wonen&design beurs, voorheen Woonbeurs Amsterdam, is ieder jaar weer te danken aan de vele mogelijkheden die de beurs de bezoeker biedt op het gebied van wonen en inspiratie. Het is ook niet voor niets de grootste woonbeurs van Nederland. De beurs is opgezet in maar liefst vier hallen vol wooninspiratie. Daarnaast hebben vijf bekende woonbladen een tot in de puntjes verzorgde woning voor u gecreëerd en daarmee een droomhuis neergezet. Daar zit vast iets bij wat u aanspreekt.

Wooninspiratie

Tijdens de vt wonen&design beurs kunt u als bezoeker voldoende wooninspiratie opdoen bij een van de vele stands. Verschillende woonstijlen worden gepresenteerd, dus die van u zit er zeker tussen. Misschien hebt u net een huis gekocht en kunt u from scratch gaan inrichten. Dan is de beurs zeker the place to be om u te laten voorlichten over nieuwe en oude trends. U kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Verbouwen

Bent u van plan te gaan verbouwen, dan vindt u op de beurs handige tips en trucs om de verbouwing lekker soepel te laten verlopen. Laat u voorlichten over het beste plan van aanpak, dingen waar u op moet letten, het juiste gereedschap voor de juiste klus. Natuurlijk is er ook voldoende inspiratie op te doen om de verbouwing tot in de puntjes te kunnen voorbereiden en uitvoeren. Wie weet doet u wel heel nieuwe ideeën op.

Praktisch

Nog even praktisch. De beurs in de Rai in Amsterdam is van dinsdag 2 oktober tot zondag 7 oktober geopend van 10:00 - 18:00 uur en op donderdag en vrijdag zelfs van 10:00 - 21:00 uur. Koopt u online uw tickets dan bent u iets goedkoper uit. Een doordeweeks ticket kost online € 16,50 (vanaf 2 oktober € 20,00) en een weekendticket kost online € 18,50 (vanaf 2 oktober € 22,50). Tickets aan de kassa zijn € 25,00. Kijk voor meer informatie op: https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/.