Op Lees-Meer.nl vind je de content rondom wonen en lifestyle. Voor jou op maat verzameld!
Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van
Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Kersttrends van 2019

Terug naar overzicht

Het is bijna weer zover. Zodra de Goedheiligman zijn hielen heeft gelicht, wordt de kerstboom van stal gehaald en brengen we onze woning weer in kerstsferen. Dit zijn volgens de Intratuin de kersttrends van 2019.

Kersttrend 1: Winter picnic

Kerst draait allemaal om gezelligheid, kneuterigheid en traditie. En dit jaar wordt deze trend voortgezet in de versiering. Traditionele kleuren als rood en groen, kerstmannen en glitters versieren de boom en uw woning. De trend winter picnic is er voor de nostalgische mensen onder ons. Bij het haardvuur, met een kop chocolademelk met slagroom of lekker tafelen met de familie aan de met groen en rood opgedekte tafel. Ziet u uzelf al zitten?

Kersttrend 2: Shades of glamour

De kersttrend shades of glamour staat haaks tegenover de winter picnic. Zachte tinten, gecombineerd met een beetje goud creëren een romantische en luxe sfeer bij u in huis. Zachtroze, oceaanblauw, lila. Kleuren die uw kerstboom omtoveren tot een boom met allure. Gebruik zachte materialen en ronde vormen voor de decoratie en uw romantische kerst kan niet meer stuk.

Kersttrend 3: Golden glow

De zon die op een stralende winterdag langzaam onder zakt, hult uw woonkamer in een goudgeel licht. Helaas hebben we in Nederland maar weinig van dat soort mooie winterse taferelen, dus creëer dat goudgele licht zelf. De trend golden glow combineert oranje met okergeel en amber, afgemaakt met een beetje goud. Steek ’s avonds wat extra kaarsen aan om het helemaal af te maken. Hiermee wordt iedere dag een zonnige dag, ook wanneer het regent.

Kersttrend 4: Mystic nature

Bent u meer een natuurmens en haalt u buiten graag binnen? Kies dan voor de trend mystic nature. Gebaseerd op de Scandinavische ongerepte natuur. Deze trend wordt gekenmerkt door een stoere en robuuste uitstraling en wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan steen, hout, denim en kurk. En aan de kleuren wit, turquoise en blauw. Combineer dit met details van leer en parelmoer. Vergeet ook niet een lekker warm kunstvachtje.