Op Lees-Meer.nl vind je de content rondom wonen en lifestyle. Voor jou op maat verzameld!
Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van
Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Vier winnaars flexwerk awards 2013

Terug naar overzicht

Freelancers, zzp’ers maar in toenemende mate ook multinationals tonen interesse in flexwerken. Het wordt steeds hipper om vanuit een flexkantoor te werken en organisaties kunnen bovendien flink besparen op huisvestings- en mobiliteitskosten.

En de winnaars zijn...
Van der Valk Hotels & Restaurants, Youmeet, ZAAMEN en vastgoedmaatschappij NSI zijn de winnaars geworden van de Vastgoedmarkt flexwerk awards 2013. De prijzen zijn gebaseerd op zo’n 5.000 stemmen op springwrQ.com, een onafhankelijke vergelijkingssite in Nederland voor flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren, die begin 2013 werd overgenomen door Deskbookers.

Van der Valk
De publieksprijs in de categorie Beste Flexconcept Horeca ging naar Van der Valk Hotels & Restaurants, geroemd om de uitstekende bereikbaarheid, goede koffie en laagdrempeligheid.

Youmeet
In de categorie Beste vergader- en ontmoetlocatie is Youmeet in Utrecht de winnaar. Youmeet bevindt zich in het karakteristieke Creative Valley langs de A2. Youmeet heeft vijf vergaderomgevingen die zijn ingericht aan de hand van vijf verschillende gespreksfases: de opstart (Speak),ideeën genereren (Create),oplossingen bedenken (Design),reflecteren (Reflect) en besluiten nemen (Decide).

ZAAMEN
Tot Beste flexcenter werd voor het tweede achtereenvolgende jaar ZAAMEN in Haarlem gekozen. ZAAMEN is gevestigd in een inspirerend kantoorpand in het hartje van Haarlem en is bedacht door ondernemer Jeroen van der Toorn. Gastheer van ZAAMEN is TV-kok John Gerdsen.

HNK
Het Meest innovatieve vastgoedconcept bleek het flexibele kantoorconcept (HNK) van NSI. NSI is een beursgenoteerd vastgoedfonds dat HNK als nieuw concept in de markt heeft gezet om haar leegstaande kantoorpanden tot leven te brengen. HNK is een inspirerende en bruisende kantooromgeving met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de zzp-er als voor multinationals.

Flexwerken is hot
Vastgoed krijgt steeds meer een eigen gezicht zegt Frank Derks, oprichter van Deskbookers. “Dit komt door de flinke opkomst van flexkantoren. Waar flexplekken eerst vooral door freelancers en zzp’ers werden gebruikt, tonen ook steeds meer multinationals interesse in deze nieuwe manier van werken. Het eigen kantoor verliest aan populariteit. Het wordt steeds hipper om vanuit een flexkantoor te werken en organisaties kunnen bovendien flink besparen op huisvestings- en mobiliteitskosten.”